U bent hier

Wie komt ons helpen gave NME activiteiten te organiseren?

De projectgroep van kinderboerderij De Heuvel zoekt versterking! Beschik je over organisatietalent, heb je affiniteit met kinderen en met natuur, dan zijn we op zoek naar jou!

De projectgroep bestaat uit (vrijwillige) organisatietalenten, de beheerder van de kinderboerderij en de adviseur natuur- en milieueducatie van de Gemeente Culemborg. Deze projectgroep zorgt ieder jaar weer op een paar zondagmiddagen voor een goed gevuld, gevarieeerd en zeer aantrekkelijk kinderprogramma op het gebied van natuur en milieu op kinderboerderij De Heuvel. Thema’s van het afgelopen jaar: zaaien, sterren en planeten, oogstfeest, water, recyclen van afval, schatgraven (delfstoffen en archeologie).
We kunnen voor deze projectgroep versterking gebruiken.

We vragen:
Je hebt een actieve inbreng bij de voorbereiding van de natuur- en milieuactiviteiten op de kinderboerderij en je bent zelf minimaal één keer per jaar projectleider van een activiteit, waarbij je kunt rekenen op de ondersteuning van een enthousiaste ploeg vrijwilligers. Daarnaast lever je een bijdrage aan het samenstellen van het jaarprogramma. We vergaderen 6 keer per jaar op een doordeweekse avond bij Kinderboerderij de Heuvel.

Denk je dat dit vrijwilligerswerk iets voor jou is, neem dan contact op met Ingrid Veltkamp van NME-Culemborg via i.veltkamp<at>culemborg.nl. Wil je eerst wat meer weten over dit vrijwilligerswerk? Neem dan contact op met Ceciliavandongen<at>hetnet.nl. Lid van de projectgroep en lid van NVWC.