U bent hier

Knotwerkgroep winter 2021-2022

De twee eerdere oproepen voor het werven van nieuwe vrijwilligers heeft resultaat gehad. Een aantal mensen heeft zich aangemeld en/of heeft interesse.
Met de vrijwilligersgroep van het Geldersch landschap en bestuur NVWC zijn gesprekken gevoerd. De motorzaag is kapot en reparatie is te duur in verhouding leeftijd en ook vervanging is kostbaar.
Afspraak is dat komende winter onderhoud gepleegd wordt aan de rijen knotwilgen in de Armenboomgaard naast Werk /ah Spoel en eventueel de zuidkant van Werk a/h Spoel.
De vrijwilligersgroep van het Landschap en Hollandse Waterlinie beschikt over een tot twee zagen.
Er zijn drie werkdagen gepland. De eerste, 12 december, is afgelast in verband met de coronamaatregelen. De maximale groepsgrootte voor buitenactiviteiten is 4 volwassen personen.
De twee overblijvende data zijn zaterdag 9 januari en zaterdag 13 februari.
Inschatting is dat na medio december er meer duidelijkheid is over mogelijke versoepeling van de maatregelen en de gevolgen voor onze werkgroep.
Zodra er nieuws is wordt dit bekend gemaakt. Wil je direct op de hoogte worden gehouden meld je dan aan bij onderstaand mailadres. Je wordt dan opgenomen in de mailinglijst.
Harry van de Warenburg

Tel: 06-44704754
Email: h.j.m.van.dewarenburg@freeler.nl

Tags: