Skip to content

Boekje ‘Waar komt díe naam vandaan?’ overhandigd aan wethouder Reus

Vrijdag 13 november werd het bijna eerste exemplaar van het boekje ‘Waar komt die naam vandaan’ overhandigd aan Joost Reus, wethouder van Culemborg. In dit boekje zijn 30 van de columns van Ellen Geleedst gebundeld die de afgelopen 15 jaar zijn verschenen in ons verenigingsblad de Hak-al. Het zijn prachtige persoonlijke verhalen met altijd een verrassende wending en vaak op onze Culemborgse situatie geënt. Paul van Veen stond garant voor mooie foto’s bij elke column en de redactie van ons onvolprezen tijdschrift de Hak-al heeft gezorgd dat het ook qua vormgeving en inhoud een fantastische uitgave is geworden.

U wilt dit schitterende boekje hebben en dat komt goed uit, want elk lid van de NVWC krijgt hem bij de volgende Hak-al. Als u nu lid wordt krijgt u hem ook zeker in huis.
Dit is een van de activiteiten in het kader van ons 45-jarig jubileum. Door corona zijn veel acties niet door gegaan, maar gelukkig is dit boekje er nu wel. De overhandiging vond plaats onder een prachtig naambordje voor de toegang tot ons clubhuis aan de Steenovenslaan en deze is NVWC-laantje gedoopt.

Geplaatst door: Kars Veling

Back To Top