U bent hier

Berging Steenuil definitief in gebruik genomen

Zaterdagmorgen 17 januari hebben een aantal leden van de diverse werkgroepen de spullen die tijdelijk bij Winnie Verdouw aan de Prijsseweg waren opgeslagen verhuisd naar de Steenovenslaan.
De nieuwe berging gaat nog verder worden ingericht door de kluswerkgroep. Haken voor het diverse tuingereedschap, planken/schappen aanbrengen en wellicht een kleine zolder voor opslag van ondermeer hout en nestkasten.
Ook de deuren krijgen nog een schilderbeurt. Kortom de kluswerkgroep heeft de komende weken nog genoeg te doen. Heeft U belangstelling en tijd om te helpen meld U zich dan aan bij deze werkgroep (info Frans Waroux), kluscoor@nvwc.nl.
De coördinatoren van de werkgroepen hebben toegang tot de berging middels de toegangsleutel die ook past op de deur van de Steenuil. De kist van de knotwerkgroep is niet toegankelijk voor derden en afgesloten door een slot.
Dit ondermeer omdat in deze kist naast gereedschap ook vloeistoffen zijn opgeborgen. Alleen de 2 coördinatoren van de knotwerkgroep hebben een sleutel van het slot.

Harry van de Warenburg