U bent hier

Jeugdactiviteit: Tijn weet van want(s)en!

Op 10 juli is er weer een excursie voor de jeugdgroep. Deze keer is Tijn, een oud-jeugdlid onze excursieleider. Hij weet veel van wantsen en gaat ons daar alles over vertellen. We gaan dit keer lekker dicht bij ons clubhuis De Steenuil op pad. In de uiterwaarden van de Lek kijken we welke soorten er zitten.

En .... het is de laatste excursie voor de vakantie, dus worden er traditioneel pannenkoeken gebakken! Die gaan we na afloop lekker opsmikkelen bij De Steenuil. Ook wordt voor iets te drinken gezorgd.

Jullie gaan toch wel mee? Struinen in de uiterwaarden op zoek naar wantsen. Geef je op bij jeugdcoor@nvwc.nl. Ook als je geen lid bent, kun je een paar keer meedoen met de jeugdactiviteiten.

Wanneer: 10 juli 2021
Tijd: 13.30 - 15.30 uur
Verzamelen: bij De Steenuil, Steenovenslaan 20, Culemborg
Ook bij deze activiteit mogen nog geen ouders aanwezig zijn i.v.m. corona.

Nog even dit: Meld je aan als je mee wilt met de jeugdgroep!
Helaas ging de excursie van juni niet door, want er waren te weinig aanmeldingen. Later bleek dat er wel animo voor was, maar die kinderen hadden zich niet vooraf aangemeld. Het is belangrijk dat je je aanmeldt bij jeugdcoor@nvwc.nl, ook als je lid bent. Als wij weten dat er kinderen mee willen, kunnen we de excursie door laten gaan. Bovendien kunnen we dan eventueel extra informatie verstrekken via de mail.
DUS: GRAAG VOORAF AANMELDEN! Dank je wel.

Foto: Wikipedia/LeCardinal

Datum: 
zaterdag 10 juli 2021