U bent hier

De film A Life On Our Planet -een doordringende boodschap van sir David Attenborough-

Datum: 14 en 15 oktober 2020
Starttijd: 20:00
Duur van de film: 83 minuten.
Exclusief het nagesprek tussen Sir David Attenborough en de Engelse acteur Sir Michael Palin

Prijs ticket: €12,50 (voor Vriend €10,00).
In de ticketprijs zit een drankje naar keuze.
(mag worden meegenomen in de zaal)

David Attenborough:
Sir David Attenborough (94). Wie kent hem niet. Presentator. Verteller. Bekend van de vele BBC-natuurfilms. Zijn nieuwste film A Life On Our Planet is nu in een klein aantal Nederlandse bioscopen te zien. En heel bijzonder, De Fransche School is hier er een van. In deze film heeft Sir David Attenborough een doordringende boodschap. “De levende wereld is een uniek en afzonderlijk wonder. Maar de manier waarop wij mensen op aarde leven, zendt het in verval.” Sir David Attenborough beschouwt deze film als een ‘urgente film’ en de ‘belangrijkste’ in zijn carrière.

Extra:
Na afloop van de film wordt de avond vervolgd met een gesprek van een klein half uur tussen Sir David Attenborough en de Engelse acteur Sir Michael Palin (Monty Pyton). Sir Michael Palin is ook maker van vele prachtige reisdocumentaires voor de BBC. Het is een unieke samenwerking van twee legendarische televisiemakers die hun hartstocht voor de natuur en de wens haar te beschermen delen. Het is Engels ondertiteld. Een kleine pauze is gepland tussen de film en het gesprek. Hierbij de mogelijkheid om een drankje te bestellen, -betaling contactloos of met pin-.

Link naar de film op website van de stadstheater Fransche School: http://www.bit.ly/dfs-alifeonourplanet

Corona Protocol:
De bezoekers van de stadstheater Fransche School geven voor het gevoel van veiligheid een 9,6 op een schaal van 1 t/m 10. Dat geeft een veiliggevoel. Uiteraard heeft De Fransche School haar maatregelen aangepast zoals aangekondigd op maandagavond (28 september j.l.) en inmiddels doorgevoerd in het protocol. Zo is bijvoorbeeld de zaalcapaciteit, teruggebracht tot maximaal 30 beschikbare plaatsen. Nog meer informatie over de maatregelen zijn hierover te vinden op de website van de Fransche School (https://www.theaterdefranscheschool.nl/nieuws/protocol)

Datum: 
woensdag 14 oktober 2020 tot donderdag 15 oktober 2020