Skip to content

Aanmelden voor hemelvaartkamp in Noord-Brabant

Aanmelden voor hemelvaartkamp in Noord-Brabant

Wanneer

15 januari 2024    
00:00 - 23:59

In 2024 organiseren we weer een hemelvaartkamp. Via kampcoor@nvwc.nl kun je je aanmelden. Doe het zo spoedig mogelijk(!), maar wel vóór 15 januari 2024.

 

 

De kampcommissie (Yme Jan Bosma en Ruud Post) heeft gekozen voor de Strabrechtse Heide, een groot heidegebied in het zuidoosten van Noord-Brabant. Mogelijkheden zijn er volop: vlakbij de Strabrechtse Heide ligt de Somerense Heide met o.a. de Keelven en iets zuidelijker heb je de Boksenberg, een bosgebied. Iets meer op afstand ligt nog het Leenderbos en het Nationaal Park De Groote Peel.

 

 

Het hemelvaartkamp start formeel op donderdagmorgen 9 mei en eindigt op zondag 12 mei. Uit ervaring weten wij dat de meeste deelnemers er de voorkeur aan geven om woensdag (8 mei) hun kampeermiddel alvast op te zetten. Later weggaan? Daar zijn meestal wel mogelijkheden voor.

Een camping is nog niet bepaald. Die gaan we (Yme Jan en Ruud) eind januari bezoeken, maar onze aandacht gaat uit naar een camping met de combinatie van kamperen en het huren van een huisje, appartement of iets dergelijk. We hebben al 3 campings op het oog. In januari hoor je meer. Wat ons zal helpen is een principe-opgave van jullie (aantal personen, kampeermiddel, stroom e.d.). Wij verwachten namelijk dat het nu al lastig zal gaan worden om plaatsen te reserveren. Dat heeft te maken met de simpele marktbeweging van vraag en aanbod. Je opgave is nog geen definitieve aanmelding voor het kamp. Het is prettig als de kampcommissie weet waar zij ongeveer rekening mee kan houden.

 

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 10 januari wordt de film over de Strabrechtse Heide op de achtergrond gedraaid.

 

 

Foto’s: Ruud Post

Back To Top