Skip to content

Nieuwe knotlocatie: Prijsseweg 113

Nieuwe knotlocatie: Prijsseweg 113

Wanneer

24 februari 2024    
09:00 - 13:00

Laatste snoeidag van dit winterseizoen. Op een andere locatie dan de bedoeling was. Door onverwachte ontwikkelingen op de Redichemse Waard gaan wij hier niet snoeien. Op twee andere locaties kunnen wij niet terecht vanwege ontbreken stookontheffing en de te korte voorbereidingstijd (w.o. Werk aan het Spoel). Gelukkig was er onlangs een verzoek van Winny Verdouw om een aantal niet al te zware knotwilgen bij haar te snoeien. In het verleden heeft de knotwerkgroep hier al eens gesnoeid en nu wordt er wederom een beroep op ons gedaan. Niet al te zware bomen, inschatting driejarig hout. Moet in een dag lukken. Liefhebbers kunnen wat hout verzamelen, echter niet de dikte en hoeveelheid van de laatste paar snoeidagen. Dus zeker nog een ochtend lekker in de buitenlucht aan de gang.

 

Bereikbaarheid

Ongeveer halverwege de Prijsseweg tegenover ingang eendenkooi . Verzoek om indien mogelijk per fiets te komen. Beperkte parkeermogelijkheid langs Prijsseweg, mede door fietspad. Op het terrein is geen mogelijkheid, behalve voor onze materiaalauto met aanhanger.

 

 

Benodigdheden
Voor gereedschap en koffie wordt gezorgd. Denk aan geschikte kleding/laarzen/handschoenen! Wie slechts enkele uurtjes kan is uiteraard ook van harte welkom.

 

Overig
Wie twijfelt of de snoeidag gezien de weersomstandigheden door kan gaan neemt op de dag zelf na 7:30 uur contact op met 06-44704754. Er is ook een app-groep “Knotten”, zodat bijzonderheden snel kunnen worden doorgeven. Geef voor deelname aan deze groep je naam en telefoonnummer door.

 

 

Meer informatie en contact
Harry van de Warenburg, Grondzeilerweg 9, tel. 06-44704754.
E-mail: h.j.m.van.dewarenburg@freeler.nl.
Wim Smits, Hoogeinde 8, Zoelmond, tel. 06-22905551.

 

Datum:  24 februari.
Tijd:        09:00 – 13:00 uur.
Locatie: Prijsseweg 113.

 

 

Foto: Hans van de Warenburg

 

 

 

 

Back To Top