U bent hier

Foto wedstrijd

Fotowedstrijd Natuur in de buurt

Ga er op uit met fotocamera of smartphone en stuur je mooiste natuurfoto’s in!

Tot 1 oktober 2017 organiseert NVWC een fotowedstrijd met als thema: Natuur in de buurt. Een fotowedstrijd om het grote publiek kennis te laten maken met de schoonheid van de Culemborgse natuur en het landschap. Trek erop uit met de camera of mobiele telefoon, fotografeer de natuur in en om de stad en doe met je mooiste foto’s mee met de wedstrijd. Je legt niet alleen vast hoe mooi de Culemborgse natuur en het landschap is, zo deel je ook eigen ervaringen met anderen én maak je kans op hele mooie prijzen!

De inzendingen worden elke maand geplaatst in een album van de maand op de website van de Culemborgse Courant. Klik hier voor het actuele album.

Zo doe je mee
Meedoen is eenvoudig en kan tot en met 30 september 2017

  • Upload de digitale foto (jpg) via de Culemborgse Courant ​en geef de foto een duidelijk herkenbare naam
  • Vul zorgvuldig je gegevens in
  • Doe je mee, dan verklaar je akkoord te zijn met de onze wedstrijdvoorwaarden

Wedstrijdvoorwaarden
Wie meedoet aan de fotowedstrijd van de NVWC stelt de ingezonden foto’s beschikbaar voor gebruik in de communicatiemiddelen van NVWC, gemeente Culemborg en de Culemborgse Courant .

  • De foto moet uiteraard zelf gemaakt zijn, niet langer dan drie jaar geleden.
  • Deelnemers zijn geen professionele fotografen
  • De foto moet in JPG formaat worden aangeleverd (minimaal formaat 1 MB, maximaal 3 MB).
  • Elke maand maximaal drie foto’s per inzender.
  • Binnen werkgebied NVWC.

Wedstrijdvoorwaarden

Winnende foto’s
Alle winnende foto’s zijn te bekijken op Facebook pagina Natuur- en Vogelwacht Culemborg (@nvwculemborg),  op www.nvwc.nl en op de website van Culemborgse Courant.nl
Hier zullen de winnende foto’s ook bekend worden gemaakt. Dit geldt zowel voor de winnaar van de maand als de winnaars in de categorieën.

Contactadres fotowedstrijd
Redactie(apestaartje)nvwc.nl
 
Over NVWC
Al meer dan 40 jaar zet de NVWC zich actief in voor de natuur in en om Culemborg. Er is in die 40 jaar veel gedaan om de natuur en het Culemborgse landschap mooier, aantrekkelijker en toegankelijker te maken, én om haar te beleven en er van te genieten. Met regelmaat worden bestuurders, politici en professionals geïnformeerd over het werk van het NVWC. Een van de grote uitdagingen is om het grote publiek, de burgers van Culemborg – jong en oud - en daarbuiten, ook te betrekken.